İmam Zainal Abidin tanıdık monolog Üzerine Düşünceler (AS)
"Yakışır Bjellalk olarak, Tnaik ulaşan ve zihinleri anlamak edemiyor My God kısa dilleri, ancak güzellik ve gerilemiştir gözler bakmadan
Yüzünüze tesbih, sadece çaresizlik bilginizi için bilgi için bir yol oluşturmak için yapmadık.
Onların sandıktan bahçeleri size çevrimdışı ağaçları kurulmuş ve anlamak için, aşk Bmjama kalplerindeki acı aldı Vadjalna Tanrı
Yuvalar fikirleri barındıran ve çocuk yuvaları ve asılı ve sevgi dolu fincan fondling Akron onuruna açıklama ve Cheraya Almassavah yakındır
Yanıt, gözleri için kapak ortaya, ve inançları hakkında karanlık Angelt güvensizliği ve gizlice kalplerini ve işler hakkında Mkhaljh şüphe ortadan kaldırdı
Anscheran ve bilgi göğüslerinde elde etmek ve Zhadh Hmmanm da mutluluk üzerinde kaldırdı, ve belirli bir tedavi seçeneği işkence ve içecek
Insanlık onların gizli ve ev Almkhafah onların sürü güvenlik Konseyi ve tanrılar Rabbi referans alınarak güvence, ve kazanmak için kesin edildi
Çiftçiler ve yaşamlarını ve sevdikleri keratoz gözleri önünde bulundurularak ve Alsal ve Neil kararını umut ve bu dünyanın satışı kazandı gerçekleştirmek yerleşti
Bundan sonra da ticaret.
Kalpleri ve gaybı yollarda yürümek urethrae yanılsamalar ve sevginin en iyi tadı ne güzel düşünceler ilahi ilham Bzkirk
Ve taze içme, paket ve Aavadk arasında Voazna size yakın ve bize özellikle Aarvek yapın ve en uygun olanın köle ve Taiaak ve samimi köle inanıyorum,
Büyük Aman Jalil, benim krem, benim Manial, siz ve merhamet, esirgeyendir O "