Tanrım, Türkler sonra inanç işkence, ya da beni sınırdışı sonra seni seviyorum, ya da merhamet ve Cefg için umudum beni mahrum, ya da Astjarta ile
Bavuk Tejebna yüzünü, merak ediyorum, Allhqa annem delik o ayrı Kuran'dan, beni bırakın, bana sorun olan yüksek, ben onları Tldni vermedi istiyorum
Terbna ve Whitney insanlar beni mutlu size ve mahalle yakın _khasstna yapılan güvenlik öğrenince, bu yüzden, benim Allah gözlerimi Vtqr ve ona kendimi güvence
Hakim ve yüzleri Sajida büyüklük düştü, ya da yıl kapa çeneni Sizin zafer ve Majesteleri ile övgü belirgin veya ilgili kalbini basılı
Sizin sevgi, ya da irade Asmaa Tlzzt hatırlama veya getirilen en etkili verim beklentilerini duymak için sağır şefkat lütfen, ya da Abdana çalıştı cezalandırmak
Itaat bile Mujahdtk veya ibadet genişletilmiş işkence bacaklar ince, Allah Senin rahmet Mouhdik kapıları kapanmıyor karanlık değil
Aynı Aazzatha Ptouhiedk Tzlha aşağılanmış ve sevgi vicdan yapılan Hjerank seni görmek ne güzel bir görünüm için Mstaqak, Tanrım,
O güçlü sıcak Nernek, acı öfke ve büyük gazap Tanrım ajirni dakika, O, O Hanan Mannan, ey merhametli, ey Rahman, benim vatan O, yanık nasıl
Gaffar Ç, ey Star, biz kötü adamlar RPR iyi çocuklar ise, yangın ve skandal, utanç azabı bir rahmet olsun ve vakaların ve Halt engelledi
Terörü ve kötüye hayırsever yakın ve sonra ve kazandığı gibi aynı Lovett, ve mazlum olmayacaktır.