Zaart ve eski
Hail ve Tanrı'nın Adem elit, Hail ve Hz Nuh mirası mirası, barış, üzerinize O olmak
, Üzerinize Ey Musa Sanat ve Kilim Tanrı, Hail ve Sanat Sanat ve İbrahim Halil Allah, barış olmak
İsa, Tanrı'nın Ruhu, Hail ve Sanat Muhammed Habibullah, Hail ve müminlerin Sanat Veliaht Prensi
Allah, size selâm Ali Murtaza, Selam Ey oğul olarak üzerinize Muhammed Mustafa Ey oğul, barış olmak
Ben Fatima Zahra, Hatice Büyük Dolu Tar Tanrı ve Oğul barış üzerinize olsun Ey oğlum var
Times ve tek motorlu, sana dua, zekat yaşadığını şahitlik ve ben geldi ve Fazilet ve yasak Teşvik sipariş
Evil ve itaat Allah'a ve Resûlüne, Tanrı'nın millet küfür bile ATTAC kesin, ben seni öldürmek, Allah'ın lanet millet olacak
Zlmtk ve ben Moulay O, ey Ebu Abdullah tarafından Allah lanet millet Bdulk Vredat duydum, ben bir ışık olduğunu tanıklık
Talpsk Mdelhmat gelen görkemli ve saf rahimlerde değil Tngesk Bonjaasha cehalet içinde Aslab değil
Tbabha, sen ve ben din sütunlar ve sadık üyelerinin şahitlik ve ileri anakara kayıtsız araya geldi tanıklık
Fine-Hadi el-Mehdi ve ben şahitlik ki çocuğunuzun İmamlar dindarlık kelime ve medya rehberlik ve döngü
Size bu dünyanın insanları, ve Allah'ın şahitlik, meleklerine, peygamberler ve elçiler üzerinde Alocqy ve bağımsız bir inananlardanım
Ve Boaapkm eminim, din kanunları ve ve Emre ile ilgili benim çalışma, kalp ve barış kalbim, son ayetler
Uygulama, Allah'ın duaları size ve hayatını ve kuruluşları, üzerinde ve vücut üzerinde olması ve
Shahdkm ve Gaúpkm ve Zahrkm ve Batnkm,
Sen benim babam ve annem, ey Ebu Abdullah olup, Sen benim babam ve annem, Resulullah'ın Ey oğlum, ben büyük arrhizus var
Ve biz talihsizlik kaydettik ve bütün göklerin halkı ve dünya Tanrı ve ulus Asrjt Aljmt küfrederek
Ve Ey Ebu Moulay Abdullah, sen kendini Qtalk, Ahramk anlamına geliyordu, ben de sizin sahne geldi, Tanrı işleri sormak
Babam ve onun ve Mohamed Ali Muhammed için dua etmek için babamın deposu vardır ve bu konuda sana bana yapar
Dünya ve ahiret,