منتديات فراشة تلعفر
منتديات فراشة تلعفر
منتديات فراشة تلعفر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
منتديات فراشة تلعفر

منتدى عراقي تركماني

الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  

Stand ve götürün

كاتب الموضوعرسالة
التركماني

Stand ve götürün Empty
مُساهمةموضوع: Stand ve götürün   Stand ve götürün Emptyالجمعة يناير 13, 2012 6:48 am

Ölüm

Ölüm, istisnasız, orada misilleme olarak, her an tekrarlanır ve karşılaştığı her bir ilçe karşılaştığı korkunç sert bir gerçeklik olduğunu söylüyor: Her nefis sonra bize kadar [Spider: 57] dönecektir, ölümü tadacaktır biri herkes ölecek, hayatın sonudur ama sonra tayin farklı, Blaze içinde cennet ve takım bir takım [Şura: 7] ve ölüm bir vaaz ve hatırlatma ve uyarı ve ikaz etmek ve yeterli onun öncülü, şöyle dedi: "Yeter ölüm ve vaiz} ve ölüm en şok edici konuşma olduğunu ve Alohna ve tat ben kötü nefret fincan ve bu öz ve Aloqta bir olay Alohedm Rahat ve dilekleri.

Ama ne yazık ki unutulmuş veya Tanasenah ve görme nefret onu ama gerçeğe bağlı ve sahip olmadığı inancı ile bahsedilen ve bilge kişinin arkadaşları ve komşularının nöbet idam görüyor ve nasıl yaşamak gibi mucizesi! Nasıl bunun için hazır değil! Bu dünyada emilir, seven kalbin kibir üzerine çöp ölüm söz atlar kaçınılmaz arzular ve ona nefret ve ondan çalıştırın ve ölüm günü hatırlıyorum vermedi ve onun komuta yokluğunda ve onu tutmak için yarın bir sürpriz için hazır olup olmadığını.

Malik Ben aydın dedi ki: (yaratıklar almak ne biliyorsanız yarın ne woofer hiçbir zaman yaşayan). Ve iyi Ataaza ve işler de, yarının güvenlik hariç, bugün inanan korkulan, ama bir sürü insan ne yazık ki ona neyin neden olduğunu yaşamını yitirdi ve sürpriz ölüm Rab Arjon [müminler 99] diye bağırdı, neden geri dönün ve sol süre çalışmak için iyi bir dönüş [müminler: 100] ve bu gün nerede, O dikkatsiz? Iş ve vücudunuzda sipariş ve sağlık sıfatıyla değil, kral sonra ölüm sizi mahkum etmedi.

Ki en büyük ve en büyük mezarlık görmek ne büyük, Vhaml cenaze bugün, yarın, taşınabilir ve çünkü mezarlığın, bugün evine dönmek yarın ve onu tek başına ve onun mezar benzersiz bırakacak, Fischer de kötü işleri, iyi olduğunu, işini bağlıdır.

Sadece kir benzersiz, ancak

Mezarda çocuk Atanan ne çalışıyordu

Peki ödeme ilgi daha az olduğunu ve umut Sarayı, ve yakın Tanrı'ya onu getirecek ahiret için hiç şüphesiz çalışma ve Rabbine itaat hayatının her anını yararlanan ve iyi bir çalışma olmadan boşa harcanan her zaman iç önünde ölüm yapmak, çok çalıştı ve ayak konusunda uyardı Farah çalışmalarını ahirete gitmek için mutluluk, ve bu gerçekten bahşedilmiştir.

Lokman oğlu (oğlum Alqak Afjok önce hazır bilmeniz değildir) dedi.

Ve salaf dedi ki: Ben düşünce etkiler takip için, sadece kendi başına ölmek El-fakir acı ve korku ve işkence elinde olmasa da Atngs ona bir yaşam layık olmuş ve zevk tarafından rahatsız ve onu Shoh ve ihmal yaprakları olacağını biliyor ve onun hazır, nasıl, o ölümünün arkasındaki mezar biliyor musunuz en üst düzeye çıkarmak ve haksızlık ve yolu ve hesabın doğruluğu ve yoğunluğu, dehşet korku ve kemik ama Tanrı bilmiyor.

Ölmek zor böylece adam yapmak

Ben trekked senin dünyevi bilmeniz

Ne kadar eğlenceli ve oyuna

Zevkler içinde Markalı ve bir işçi olmak

Yavaş ben kendiniz için çalışmak, O kötü kişi

Sürece anıt size fayda ve çalışacaktır

Mezar

Mezar onun mimarisi ve Qodhana köşeleri ihmal değil, aramızda sadece söylenmesi için gitmek nasıl ahirette bize ilk aşamalarında olduğunu: falan öldü. Ben bir sahne ama mezar görmedim 've en kötüsü: dedi

} Ve sav şöyle dedi: {mezar ahiret ilk aşamalarında, onu kurtulur, ne ondan sonra bırakılır ve} bunun en ötesinden kaydedilmez.

Sessizlik türbeleri gün Vvariqna içine öldü

Mezar Tanrı'nın ilk gece, ne olduğunu söyle

Bir mezara bu anlayış bakmak, Allah'ın kulları sonra, büyük ve sonra para sonra ve komutları ve yasakların sonra bu dünyanın gerçeği vermek ve sonra saray ve rol Entourages olacak, bu dar karanlık deliğe Adem oğlu sonudur.

Vallahi, eski erkek yaşamış onlar olsaydı

Bin yıl, onun sahibi

Nerede bütün neşe ve mutluluk

Mtnama nerede Benamy zamanının

Uygun olduğunu tüm neydi

Mezarında ilk gece Bimbit

Sevgili kardeşim:

Ölü durumunu görmek ve böyle onların gün olarak CEATEC gün, o kabul edilir ve hazırlanan ihmal etmeyin ve kader ve sahibi unutmayın ki, bunları bitti geçeceğini Tanrı tarafından kendi deneyim ve kader umut, bu gömülü yeri olarak kendinizi hayal ve Tanrı Tanrı sizi başkalarının ders vermeniz büyük bir nimet başkası vermedi sizden ders, kendinizi hazırlamak ve bu Almusra sorumlu tutulamaz fırsat Voatak, bu yararlanabilir

Fırsat süre olarak böyle bir gol işçiler için sürece [Saffat: 61] Peygamberimiz bir hadis göre şöyle dedi: {Eğer cenaze koymak ve geçersiz dese, boyunlarında erkek tahammül ise: geçersiz ailesine söyledi rağmen, bana verin bana verin: nerede Aaoelha Eğer} çıkmak her şey ama insan duydum ve bir kişi şok duyar [Buhari]. , Kendinizi hayal edin Ey köle ve boyunlarını başvuruyorsunuz ve her durumda size olmak istiyorum.

Dedi ki: {Ve başları toprağa gözyaşları ve Geseetm yalvaran, Allah Otalmon sana az gülmek ve çok ağlamak, şilteler, kadınların ne zevk asla biliyorum, ama sokaklara dışarı gitti} ve bu konuşma arkadaşlarım için Allah Ey gafil kemancı oynayan, sen ve oyun ve şarkı söylemeye ve Allah sabah ve akşam itaatsizlik nasıl onlardan razı olabilir, ne oldu mezar ne ölüm ne de Hasher önünde yayımlanan, ne de bu önünde büyük bir dehşet değildi, ne sert ve daha az kalp ve akıldır. Basiret ve anlayış sevgili böylece size kötü bildirilir.

Bir kişinin mezara yerleştirilmiş ve ise Vajra günahkar onun kara diyor aslında diyor ki: ve bana insanların nefret ve sana Abdullah hayal, senin gazabından ne yapacağını göreceğiz benim mide bugün geldi benim arka yürüyüş vardır ki Allah, sizin gibi, mezar ıssız karanlıkta söylenir Bu konuşma size yarar sağlayacak, sonra bağırmaya ya da ağlamaya ve inlemeye değil pişman değilim.

Farklı kaburga ve hit Bmarzbh demir Dağı darbe olur değilse bu yüzden ölen mezarında yer ise, iki melek, Rabbine, onun din ve Peygamber cevap başarı olmadan günahlarını öldü olurdu olanlar hakkında Fasalana gelen bir hadîs göre sonra mezarında onu daraltır

Bu ateş bir pencere açar ve onun koltuk görür ve ısı ve toksinlerden ona gelir ve o çalışma bağlı olarak işkence yaptığı mezar kalır ve Tanrı ve iş doğruluk itaat kim ölmüş ise, Allah'ın gösterdiği ve ona mezar ve onun sahip olduğu Lenore cevap ve genişletmek için yardım ve Cennet ve fırçalama onun yerini bulur onun Khadra kıyamete kadar mezarında.

İstediğiniz koltuk Villa Abdullah? Hangi Tanrı'ya ya da önünde dehşet için itaat daha az olduğunu! Vallahi, Allah'a itaat olduğu engeller ve ne bekliyor! Ne önünüzde sizden daha kolaydır.

Sevgili kardeşim:

Eğer ayrılık anı hatırlıyor musunuz, bu dünyada en son görünüyor almak ve dehşetini ve zorluklar ile ahiret aldığınızda ya toksinler ve samimi ve Tsalih cehenneme gitmek için bu yüzden bu dünya çıkması için mümkün olduğu kadar uzun süre sürece dehşet sizi önünde daha, Tanrı kaydetmek göre şimdiden yapın rahat, sizin de Rabbiniz karşılamak için neşe ile mutlu ve gibi sonsuz mutluluk sizin tarafınızdan hazırlanmış.

Annen insanın gözyaşı Oğlu'nun var

Ve çevrenizdeki insanlara zevk gülüyor

Eğer bağırdı eğer kendiniz olmak için bunu

Gün gülüyorsun ölmek, mutlu

Allah'ın sevgi ve kabul etmek için bize yardımcı olabilir.

Stand ve götürün
صفحة 1 من اصل 1