Okul banyoda ölen bir kızın hikayesi
O okul masasında otururken. Yoksulların yaşam sonucu özellikle ev ve sosyal statü atmosfer .... kötü ses ihlali farkına varır düşünmek için alınan
Her öğretmen keskin ve acımasız.
Bir okula gelmek istemiyorum Bu görev tahtaya varsayılan ve tüm yayın ve yarın Allah tarafından yapılmış değildi ve ben ..... izin verilen hangi Eski vermek ve Ahbsaa okul banyo eder .... Ve Ajolhhenaaaak.
Çantanın içindeki kitapların bir araya gelmek için .... Ve .... ve ne zaman eve girip her zamanki gibi eve gitmek için ayağa kalktı ve onun odasına kaçtı ve kapıyı kapattı ve ağlamaya devam .... anne babasının kavga bulundu .... ben bir annelerinden, ağlamaya ve onu dövmeye başladı babası duydum kısa bir süre sonra ....
Aftriq annesinin kötü kurtarmak için müdahale etmelerini istemek genç kardeşler tarafından kapı!!
Ama yangına körükle daha fazla girmek fark ........ acı ve hiçbir güç onu kardeşleri tüm hakaret vermeye hazır olduğunu teyit etti kızı şikayette devam annesi, sonra girdi .....
Kız okul çantası aşmak çalıştı ama yapamadı .... psikolojik koşulları için aynı makinede yastık gözyaşları lavaboya yatağın üzerine Vtmddt .........
Çocukluk ve onun siyah saç güzelliği yaşlı kadının yemek ve yaşa göre içmiş olan özellikleri gölgesinde oldu Özellikle beri. Ertesi sabah .....
Doğru, anne ve çocukların okula gitmek için hazır olsun ...... Kız okula gitti ve gülümseme yüze bir yolu bilmiyordum gibi, keder üst oldu .....
Söz konusu hisse parametre altıncı ve son tarih zalim oldu ..... O "bir çözüm olarak görmek, kız Ahoudrn kitap Haydi," dedi
Bu Slmn Dvaatran zavallı kız hariç tüm öğrenciler ... o benim öğretmen nedeniyle terhis etmedi O "" parametresinin dedi ....""
O il parametresi "" kız "" Nerede ", benimle ulusal gel" dedi? ""
Ve gemide kız kapanmıştır ve bir cetvel ve öğrenci ve kız çığlık atmaya sert vurdu çıkarıldı ... ama .....
Bütün bunlar ne yazık ki orada izin Ben Eski çözmek için yemin etti ve görevi Ahbsaa banyo okul iddia "" diyerek, ben suç baktı nefret parametre iyileşmek vermedi! Benimle gel gel ........""
Ve tuvalete kız aldı ve onlarla birlikte kitap ve kalem almak emretti ve bunu girdiğiniz banyo kapısını kapalı ..... Sonra sonu her zaman çıktı .... kız ve kadın öğretmen ve sol parametre, o banyo gözaltına o kız bırakarak anlamına gelir kota, çaldı ....
O hissetti zavallı kız almış olduğu verebilirsiniz Khaly ben parametre Mezun gelmez anladım ve çığlık kapısını çalmaya başladı, ancak hiçbir yaşam arayan insanların ....
Ve gecikmiş bir okul otobüsü ile her zamanki gibi her zaman onun yolunda geçtiği bahanesiyle eve son ev bağlanabilir, ancak katılmadı geri kızın ailesi için bekleyin ??...... Balammervantalegoa okula ailesinin güvenilmeyen ve bekçi bulamadı ve onlara Abgesowoon tuttu
Ama bu kızları onları neden olabilir beyhude ve bilgili babası, polis karakolu ve günlük gazetelerde haberlerin yayılması olacaktır ..... Ertesi gün .....
Ben parametreleri Vtorhen yemek ve gülmek paylaşmadan önce, o okula ve artık giderek bir kız var "" dedi .... "Hepsi sessiz kaldı" gazetesi Samatn haber yapın "" parametrelerden biri dedi ??!!!!""
..... Ve bir parametre içine parçalanmış şok parametrelerini .... çığlık dikkate almak oldu ... ve o hız herkes onu takip
Ben kız kilitli onu olduğu gibi kapalı kaldı bulunan son okulda tuvalete gidiyordu dördüncü turda, ... Fastgrepett elindeki parametrelerini kadar Stepped ????!!!!!!!!!!!
Henaaaak ve şok herkes ......... ........ Rah ve ben görünce bu parametre aldı ne pişmanlık kurulan çığlık çığlıkları yaptı
Iğrenç ........... onlar banyoda sıkışıp yerde yatan kız, gözleri tamamen açık korkunun yoğunluğu ile vefat etti bulundu ...... Kızın ailesi parametrenin yürütülmesi talep utanç verici ve korkunç ölüm cezası Gleilhm iyileşmeyen iradesidir yaptı.
Kız Tanrı'nın ölümü babası ve ailesi onun ilgi rehberliğine rahmet eylesin ama o kızı Algalaha dağıtım ölüm nedeni unutmayacağız